Bestel voor 15U, dan kan uw bestelling de volgende werkdag al gratis geleverd worden!

Welkom bij Fiz Brandhout. 
 
Fiz Brandhout is een handelaar die zich sinds 2015 engageert in de verkoop en distributie van brandhout producten doorheen gans België. Ons klantenbestand varieert van particulieren tot distributeurs en groothandelaars. We passen onze producten en diensten aan, aan de behoeften van onze klanten. Met deze doelgerichte aanpak trachten we de wensen van onze klanten te vervullen. Fiz brandhout biedt enkel oven gedroogd brandhout aan, zodat u gans het jaar door kunt genieten van u open haard, houtkachel of zelfs een lekkere BBQ in de zomer. Ons doel is om onze klanten altijd de beste kwaliteit van brandhout voor de beste prijs aan te bieden!
 
Waarom bestellen bij Fiz Brandhout?
 
Bij Fiz Brandhout kunt u het hele jaar door terecht voor hoogwaardig oven gedroogd brandhout. 
Wij hebben de gehele productie in eigen hand en kunnen u hierdoor 100% kwaliteit garanderen.
Al ons brandhout is geschikt zijn voor zowel kachel als open haard. Wij leveren drie verschillende soorten brandhout: 
Eik, Essen en Haagbeuk. Ook is het mogelijk om een pallet met gemengd brandhout te bestellen.
 

Waarom kiezen voor oven gedroogd brandhout? 
Een van de redenen is en besparing op uw energiekosten! Ons brandhout levert het hoogst haalbare rendement op van uw kachel of open haard. In vergelijking met andere manieren van verwarmen is het een kosten besparende methode. Al ons brandhout is hardhout, wat zorgt voor een langdurige brandtijd en veel warmte, de ideale brandsoort voor een open haard of houtkachel. Daarnaast geeft brandhout een aangename warmte en zorgt het voor veel gezelligheid en sfeer in huis.

U hoeft het brandhout zelf niet meer te drogen en u kunt het direct stoken! Het lage vocht percentage staat garant voor een hoog rendement. Ons brandhout wordt met de hand gestapeld, waardoor wij zoveel mogelijk hout op een pallet kwijt kunnen. Het brandhout wordt gekliefd op 30cm en verpakt in pallets van  1m³ en/of 2m³. Zodat u altijd de gewenste hoeveelheid kunt bestellen die bij u past. Tevens  is ieder pallet voorzien van een plastic kapje, dat het hout beschermt tegen invallende regen.

 
Hoe gebeurt aflevering van het product?
 
Fiz Brandhout maakt, voor levering, gebruik van vrachtwagens met trackers. Dit betekent dat u, als klant, van ons een Track n Trace link krijgt. Dit is zéér handig voor het afhandelen van uw bestelling. U hoeft niet de ganse dag thuis zitten wachtten voor uw levering.
Al onze vrachtwagens zijn eveneens uitgerust met een meeneemheftruck. Deze kan over ALLE ondergronden rijden die vroeger moeilijk te bereiken waren. Dit vergemakkelijkt het afzetten van het brandhout op de gewenste plaats.
Alle andere informatie kunt u ook vinden op ons website www.fizbrandhout.be.
Bij vragen of enig contact kunt u ons steeds bereiken op ons Facebook pagina, via mail naar info@fizbrandhout.be of telefonisch contact via +32477826665.

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en de levering is altijd gratis! Indien u voor 15.00 besteld, kunnen wij al de volgende werkdag leveren.

 

Jan vd Meer
Jan vd Meer
Read More
Ik had een pallet gemengd hout besteld en dat werd de volgende dag al geleverd. Hout is goed droog en van goede kwaliteit.
Peter Graafsma
Peter Graafsma
Read More
Goede service, met name het telefonisch contact na het bestellen ivm de levering. Erg fijn, groet Peter
Elly Gorissen
Elly Gorissen
Read More
Ik wist niet goed welke houtsoort te kiezen, aangezien ik nog maar een paar maanden inhet bezit ben van een houtkachel. De informatie op de webpagina vond ik erg handig, bedankt Fiz brandhout.
Anoniem
Read More
Super tevreden! Hoog rendement!
Previous
Next