Bestel voor 15U, dan kan uw bestelling de volgende werkdag al gratis geleverd worden!

Levering


Transportkosten:
De levering van uw bestelling, binnen België, is volledig gratis.

Duur van de levering:
Besteld u voor 15.00 uur, dan leveren wij uw bestelling al de volgende werkdag geheel gratis!
Wij leveren vrijwel in heel België, met uitzondering van de postcodes 66 tot 69 en Luxemburg.
Indien u uw bestelling liever op een andere dag laat bezorgen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Levering:
Nadat u heeft besteld, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de uiteindelijke levering door te nemen. Houdt u er rekening mee dat wij de pallets brandhout enkel op verharde ondergrond kunnen afzetten en het niet altijd mogelijk is om bepaalde ondergronden te overbruggen, zoals: kasseien, grind of los zand. Indien u twijfelt of het mogelijk is uw bestelling op de door uw gewenste plek te laten leveren? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Hoe wordt het brandhout geleverd:
Nadat u heeft besteld zal er telefonisch contact met u worden opgenomen over de levering. Pallets worden in principe voor het huis (op straat) afgezet. Het brandhout wordt geleverd door onze logistieke partners. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van pallets. Het plaatsen van pallets gebeurt zowel met een manuele of elektrische pallettruck. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling te leveren op de door uw gewenste locatie, echter is het niet altijd mogelijk. De chauffeur zal tijdens de levering aangeven wat wel/niet mogelijk is. Indien u met de chauffeur overeenstemt om te leveren op uw eigen terrein, is Fiz Brandhout niet aansprakelijk voor de schade die volgt op dit akkoord. 

Heeft u vragen over de levering? Neem dan contact op met een van onze experts via: +32 (0)477 82 66 65 of info@fizbrandhout.be

Bestelt u voor 15:00?

DAN KUNNEN WIJ DE VOLGENDE WERKDAG AL LEVEREN!